Weerbericht van 16 september 2019

Mooi nazomerweer in aantocht.

De regen heeft inmiddels ons land verlaten en het klaart van het noorden uit op. Wel kan er mist of enkele mistbanken ontstaan. Het koelt in het binnenland af tot ongeveer 7°C. Er waait een zwakke tot matige noordwestenwind. Op de Wadden vrij krachtig. Morgen is het wisselend bewolkt en vallen er voornamelijk in het noordoosten enkele buien. De middagtemperatuur komt uit op ongeveer 17°C. De wind is noordwestelijk, matig van kracht maar aan zee vrij krachtig. Een krachtig hogedrukgebied boven de Britse Eilanden zorgt bij ons voor een vrij frisse noordwestelijke stroming. Eerst blijft het vrij koel maar in het weekend trekt het hogedrukgebied via ons land naar het oosten en wordt en zonnig waarbij de atmosfeer behoorlijk opwarmt. Op zondag wordt het 22 tot 27 graden. Volgende week koelt er weer iets af en wordt het licht wisselvallig.  

Overwegend droog en vrij zonnig, in het weekend zonnig en zomers warm, daarna aanhoudend droog en temperaturen rond of iets boven normaal, in het zuiden nog steeds kans op zomerse waarden.

Nieuwe handgemaakte producten van Little Lii. Gepersonaliseerde omslagdoeken, knuffel doekjes, rammelaars, babynestje en spenenkoord. Goede kwaliteit en leuk voor de allerkleinste. Neem eens een kijkje op hun Instagram: @by.little.lii of op Facebook: Little Lii. De website is online, ga naar www.littlelii.nl

Littelii is online, ga naar www.littlelii.nl