Weerbericht van 15 november 2019

In het zuidoosten kwam vandaag nog even de zon te voorschijn.

 Wat een kille en grijze dag vandaag. Alleen in het zuidoosten heeft plaatselijk de zon nog zo'n 2 uur geschenen. De maximumtemperatuur haalde met moeite de 6 graden. Er stond een matige tot vrij krachtige, aan de kust en op het IJsselmeer een vrij krachtige tot krachtige noordoost tot oosten wind, die het voor het gevoel nog veel kouder maakte. In de nacht naar zaterdag gaat de bewolking in het noordoosten zich verdikken en kan er wat regen vallen, misschien in Groningen enige tijd natte sneeuw. De minimum temperatuur ligt in het noorden op 3°C maar daar waar het opklaart kan deze even onder het vriespunt duiken. De wind komt vannacht uit het zuidoosten en is zwak tot matig. Morgen overdag is er in het zuiden een flets zonnetje mogelijk, in het noorden is het bewolkt en is er kans op regen, in Groningen ook natte sneeuw. De middagtemperatuur is 5°C in het noorden tot 8°C in het zuidoosten. De wind ruimt naar zuid tot zuidwest en is zwak tot matig, op de Wadden staat een vrij krachtige zuidwestenwind. Er volgt een koude nacht met mogelijk lichte vorst. De zondag begint met droog en rustig weer maar het is meest bewolkt. In de middag en avond neemt de kans op regen toe. De temperatuur is 6 à 7°C. De wind wordt zwak uit het zuiden. De rest van de week houdt het kille weer aan maar in de loop van de week komt de zon er weer eens bij. Vanaf 22 november lijkt de temperatuur omhoog te gaan en kunnen we weer uitkomen boven de 10 graden. De stroming wordt zuid tot zuidoost. Van winterweer is voorlopig geen sprake.

Weinig zon en vooral aanvankelijk regen of een bui. vanaf het volgende weekend droger en de temperaturen gaan oplopen naar normaal of zelfs iets daarboven.

Een poosje geleden mochten wij van Little Lii dit eigen gepersonaliseerde babynestje maken voor een klant. En kijk eens hoe heerlijk deze kleine meid er nu van geniet 💕 Het babynestje wordt veel gebruikt in de eerste maanden na de geboorte van de baby, ze liggen er heerlijk geborgen in en kunnen lekker rondkijken. Het knuffel varken is ook door ons gemaakt, ook gepersonaliseerd met de naam erop! 🐷 Doordat het varken een felle kleur heeft valt dit op voor de kleine meid en kijkt ze er naar! Voor meer informatie kunt u gaan naar www.littlelii.nl, Instagram, Facebook of ons een mailtje sturen via info@littlelii.nl 📩


Tevens is dit mijn prachtige kleindochter 💕