Weerbericht van 18 februari 2020

Regelmatig buien met kans op hagel en onweer.

De zon heeft nog geruime tijd geschenen vandaag. In het binnenland vielen toch nog een paar buien waarbij ook hagel gemeld werd. De temperatuur lag op 9 à 10°C. Vanmiddag nam de bewolking toe op nadering van een storing. Vanavond volgen er talrijke buien met onweer en hagel. De kans op windstoten neemt toe en de zuidwesten wind is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard en vanavond enige tijd stormachtig. In de loop van de nacht klaart het op en wordt het droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 4°C. De wind ruimt naar west tot noordwest en neemt af naar matig, aan zee nog krachtig. Woensdag overdag schijnt nu en dan de zon en vooral in het oosten ontstaan een aantal nieuwe (hagel) buien. In de middag wordt het droog maar in het westen neemt de bewolking al weer toe. In de avond gaat het regenen. De maxima liggen op 7 à 8°C. De westen wind is matig, vrij krachtig tot krachtig aan de kust en op het IJsselmeer. In de avond krimpt de wind naar zuidwest. Op donderdag zijn depressies op het noordelijk deel van de oceaan actief. De temperatuur wordt op donderdag ongeveer 10°C. In het weekeinde loopt deze verder op naar 11 tot 13 graden. Vrijdag hebben we te maken met een rug van hogedruk en schijnt nu en dan de zon en blijft het droog. Daarna neemt opnieuw de wisselvalligheid toe en is het aanhoudend zacht.

Wisselvallig en zacht met regen of buien. Vrijdag schijnt af en toe de zon en blijft het droog. Soms veel wind maar de kans op een nieuwe storm is klein. Dit weertype houdt voorlopig stand met temperaturen rond of boven normaal.

Een poosje geleden mochten wij van Little Lii dit eigen gepersonaliseerde babynestje maken voor een klant. En kijk eens hoe heerlijk deze kleine meid er nu van geniet 💕 Het babynestje wordt veel gebruikt in de eerste maanden na de geboorte van de baby, ze liggen er heerlijk geborgen in en kunnen lekker rondkijken. Het knuffel varken is ook door ons gemaakt, ook gepersonaliseerd met de naam erop! 🐷 Doordat het varken een felle kleur heeft valt dit op voor de kleine meid en kijkt ze er naar! Voor meer informatie kunt u gaan naar www.littlelii.nl, Instagram, Facebook of ons een mailtje sturen via info@littlelii.nl 📩


Tevens is dit mijn prachtige kleindochter 💕