Flammkuchen met regenboogtomaatjes en feta

Flammkuchen met regenboogtomaatjes en feta.

Leuk lunchgerecht of snackgerecht ( leuk voor kinderen).

 

Ingrediënten: (2 personen)

1 rol kant-en-klaar flammkuchendeeg

100 ml crème fraîche

250 gram regenboogtomaatjes, gehalveerd

4 eetlepels basilicumolie

100 gram feta

1 theelepel poedersuiker

Peper en zout.

 

Bereiding:

Verwarm de oven op 220 graden. Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat.

Besmeer het deeg met de crème fraîche en verdeel de gehalveerde tomaatjes over het deeg. Besprenkel de tomaatjes met de basilicumolie en bestrooi ze met poedersuiker en wat peper en zout. Verkruimel vervolgens de feta eroverheen.

Zet de bakplaat in de oven en bak de flammkuchen in 20 minuten gaar en krokant.

 

Eet smakelijk.