Af en toe zon maar op de meeste plaatsen droog.

Er is vrij veel bewolking maar vanmiddag schijnt ook nu en dan de zon. De middagtemperatuur is 18°C op de Wadden tot 23°C in het zuidoosten van ons land. De wind is meest matig uit een westelijke richting. Vanavond schijnt in het binnenland de zon, in het noorden en noordwesten is het overwegend bewolkt. De wind wordt aan de kust matig uit noord tot noordwest. De minimumtemperatuur is 13 à 14°C. In de nacht neemt de kans op regen in het zuidoosten toe, elders blijft het nog droog. De wind wordt matig uit een noordelijke richting. Morgen is het bewolkt en valt er op veel plaatsen enige tijd regen. Het is koel met een temperatuur van ongeveer 17°C. De wind is matig uit het noorden, in het zuidwesten is deze vrij krachtig. Tot in de avond kan het nog enige tijd regenen. De wind is aan de kust matig uit het noordwesten. Op zaterdag is het een koele dag maar zondag is het alweer 21°C. Op zaterdag vallen er enkele buien, op zondag wordt die buienkans kleiner. De wind is matig uit richtingen tussen noordwest en zuidwest. Op maandag is het warm met 25°C maar dat duurt maar kort want de onweerskans neemt dan toe. De dagen erna is het licht wisselvallig bij normale temperaturen voor de tijd van het jaar. De kans op een koeler weertype is vrij klein maar niet nul.

De spreiding is vrij groot. De temperaturen komen rond normaal uit en geen november winter op dit moment.

Licht wisselvallig zomerweer met normale temperaturen.

Lange termijnverwachting

Vrij zacht met veel bewolking en perioden met regen. In het weekend dalen de temperaturen naar normale waarden en wordt het droger wel bestaat er kans op mist, vooral op zaterdag. Ook op termijn een vrij grote kans op licht wisselvallig herfstweer met temperaturen rond normaal.

Koel weekeinde met vooral zaterdag kans op enkele buien. Maandag warm weer maar ook enkele onweersbuien. Daarna een overgang naar een droog weertype en normale temperaturen voor de tijd van het jaar. Op de lange termijn is er een kleine kans op een wat koeler weertype.

Opmerkingen

Deel deze pagina